Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

RadarCe este radarul?

Radarul este un serviciu de alerta prin e-mail, oferindu-va cu prioritate notificari de oportunitati de afaceri din intreaga Europa. Acest serviciu gratuit va creste vizibilitatea afacerii dvs., oferind informatii recente despre firmele care doresc:

  • parteneri de afaceri
  • parteneri pentru schimb de tehnologii
  • parteneri in cercetare-dezvoltare
  • parteneri dispusi sa ofere finantare afacerii dumneavoastra
  • parteneri care sa va dezvolte ideile de afaceri, inventiile, inovatiile

Cine este pe radar ?

Mii de intreprinderi, de la micro la multinationale, din toate sectoarele de activitate si intreaga gama de la high-tech pana la afaceri de familie. Utilizati serviciul pentru a gasi parteneri de afaceri din domeniul dvs. prin selectarea optiunilor pentru a primi e-mailuri numai in domeniul dumneavoastra, sau o serie de piete si tehnologii. Puteti alege parteneri numai pentru scopuri comerciale, sau mai multi parteneri de tehnologie-intensiva pentru schimbul de cunostinte sau cercetare.

Cat costa?

Radarul este gratuit.

Cat de des primesc e-mailuri?

Acest lucru depinde de subiectele despre care doriti sa primiti alerte – acestea pot fi saptamanal sau lunar. Nu putem sa va spunem un numar deoarece in momentul in care o firma de oriunde din Europa publica o noua oportunitate de afaceri on-line ce corespunde criteriilor selectate, veti primi automat un e-mail.

Cum pot face contact cu companii?

Noi vom transmite expresia de interes pentru dumneavoastra si vom obtine orice detalii de care sunteti interesat (puteti ramane anonim cat de mult doriti). Odata ce sunteti convins ca vreti sa initiati contactul, vom transmite detaliile dumneavoastra la potentialul partener.

Pot schimba datele mele o data ce am semnat?

Absolut. Puteti modifica profilul dvs. in orice moment prin intermediul unui nume de utilizator si parola pe care le creati. Puteti, de asemenea, sa va dezabonati in orice moment.

Unde ma pot inscrie?

Este simplu: dati clic aici.

Contact

Pentru mai multe informatii, va sta la dispozitie Centrul Enterprise Europe Network; tel: 0234.570.010, email: een@ccibc.ro.
Persoana de contact: Ovidiu SCUTELNICU, Director, mobil: 0743.800.603.

        Impreuna in lumea afacerilor