Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Internationalizare afaceri » Camere de comert bilaterale

Camere de comert bilaterale


Camerele bilaterale au fost create in scopul promovarii firmelor romanesti pe plan international, atragerii de investitii / investitori si dezvoltarea relatiilor economice externe ale Romaniei.

Pentru a beneficia de sprijinul acestor organizatii, Camera de Comert si Industrie, prin Centrul de Promovare Economica BacauPromEc ofera serviciul:

  • Furnizare informatii despre Camerele de Comert bilaterale
    tarif – 5 lei / organizatie.

*Tariful mentionat nu include TVA.

Membrii Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza gratuit de acest serviciu.

Pentru a beneficia de acest serviciu completati si trimiteti formularul Solicitare informatii despre Camerele de Comert bilaterale.

Daca informatiile si serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra, va rugam sa ne comunicati propunerile si observatiile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim portofoliul de servicii, adaptandu-l permanent la solicitarile si nevoile mediului de afaceri.

Contact

Pentru detalii si solicitarea serviciilor Centrul de Promovare Economica BacauPromEc ; tel: 0234.570.010, email: ccibc@ccibc.ro.
Persoana de contact: Radu NUCU, Director, mobil: 0756.128.940

Contact

Pentru a deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau va sta la dispozitie Biroul Relatii cu Membri tel: 0234.570.010, int. 109 sau Secretarii Comisiilor de lucru

        Impreuna in lumea afacerilor