Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Internationalizare afaceri » Informatii europene – EEN

Informatii europene – EEN


Ce este Enterprise Europe Network – EEN

Enterprise Europe Network este un instrument-cheie in cadrul strategiei UE pentru a stimula cresterea economica si numarul locurilor de munca.
Reteaua EEN reuneste in prezent aproape 600 de organizatii membre din 57 de tari care ofera intreprinderilor mici si mijlocii ( IMM–uri) posibilitatea sa valorifice oportunitatile de afaceri din piata unica europeana prin oferirea de servicii de informare si consultanta.

Organizatiile membre din EEN includ camere de comert si industrie, centre tehnologice, institute de cercetare si agentii de dezvoltare. Cele mai multe dintre aceste organizatii au sprijinit o lunga perioada de timp firmele si intreprinzatorii locali, cunosc punctele forte si nevoile clientilor lor – ele stiu Europa.

EEN ofera in special servicii pentru sprijinirea intreprinderilor mici si mijlocii ( IMM-uri) considerate ca fundamentale pentru Uniunea Europeana (UE) deoarece 99% din toate companiile din UE sunt IMM-uri si ele asigura 67% din locurile de munca. Aceste servicii sunt disponibile si celorlalte firme cat si universitatilor si centrelor de cercetare.

Serviciile EEN

Centrul EEN din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bacau va pune poate asigura accesul in cadrul EEN prin servicii pentru:

  • sprijinirea afacerilor (informare, feedback, cooperare si internationalizare),
  • sprijinirea inovarii (transfer de know-how si tehnologie),
  • sprijinirea participarii IMM-urilor in programele UE pentru cercetare si dezvoltare.

Va asiguram promovarea ofertei dumneavoastra si va putem oferi sprijin in identificarea unor potentiali parteneri sau oferte de afaceri, prin introducerea gratuita a profilului firmei dumneavoastra in baza de date a retelei, la care are acces oricine.

Daca sunteti interesat in a va promova in reteaua EEN trebuie sa completati on-line formularul anunt pentru reteaua EEN.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la tel. 0234/570010, fax 0234/571070 sau e-mail: ccibc@ccibc.ro, persoana de contact: Catalin BOGHIU – Coordonator Local EEN.

Serviciile noastre

Noi va oferim serviciul complementar de a va da informatii generale cu caracter economic si comercial despre mediul de afaceri din tarile unde doriti sa lucrati in parteneriat de afaceri. Cu aceste informatii veti sti si veti putea sa va adaptati usor la regulile din piata respectiva.

Pentru a primi informatiile dorite:

Membrii Camerei de Comert si Industrie Bacau primesc o reducere de 30 % la acest serviciu.

Consultantii nostri va vor contacta pe mail si/sau telefonic in cel mai scurt timp pentru:

  • a solicita clarificari / detalii suplimentare privind cererea dumneavoastra, daca este cazul.
  • a va transmite studiul solicitat.

Contact

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la Centrul de Promovare EconomicaPromEc; tel: 0234.570.010, email: ccibc@ccibc.ro.
Persoana de contact: Radu NUCU, Director, mobil: 0756.128.940

Contact

Pentru a deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau va sta la dispozitieBiroul Relatii cu Membri tel: 0234.570.010, int. 155, email: ccibc@ccibc.ro, Radu NUCU, Director, mobil: 0756.128.940 sau secretarii Comisiilor de lucru

        Impreuna in lumea afacerilor