Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Oferta de sponsorizare

Va invitam sa luati parte, impreuna cu toti laureatii si reprezentantii mediului de afaceri, la festivitatea de decernare a premiilor

TOP-ul firmelor BACAU
editia a XX – a

vineri, 22 noiembrie, ora 16.30, Central Plaza Bacau

Devenit un eveniment consacrat si de traditie, TOP-ul firmelor Bacau, ajuns la a XX-a editie, constituie o sarbatoare a comunitatii de afaceri si reuneste, atat firmele din judetul Bacau care au avut rezultate deosebite in domeniul si grupa de marime in care activeaza, cat si pe cele cu care acestea au relatii comerciale si de afaceri.

De asemenea, sunt invitati la eveniment reprezentantii autoritatilor judetene, regionale si centrale: Prefectura, Consiliul Judetean, primarii, Presidentie, Parlament, ministere, institutiilor centralizate si descentralizate, institutiilor financiar-bancare, asociatiilor de afaceri, mass-media.

Avand in vedere cele prezentate, consideram ca TOP-ul firmelor BACAU, cu peste 600 de participanti din categoriile amintite, constituie un bun prilej de promovare a produselor / serviciilor / marcii firmei, de consolidare a prezentei dvs. pe piata judetului Bacau, precum si o buna oportunitate de a a va intalni, intr-o atmosfera destinsa si un cadru elegant, cu managerii celor mai importante firme din judetul Bacau si de a antama discutii pentru viitoare afaceri.

In acest context, va propunem sa analizati posibilitatea de a sponsoriza evenimentul si, in consecinta, de a beneficia de oportunitatile de dezvoltare a relatiilor comerciale si impunere a afacerii dvs. pe piata judetului Bacau.
Pachetele de sponsorizare sunt prezentate in anexa – Formular T3.

In situatia in care agreeati propunerea noastra, pentru identificarea celor mai bune solutii de realizare a proiectelor dvs. de marketing la evenimentul prezentat, si nu numai, va stam la dispozitie la la tel: 0234.570010, e-mail: ccibc@ccibc.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor