Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Gratuitati pentru cresterea abilitatilor digitale ale angajatilor din firme

Corporate-TrainingCamera de Comert si Industrie Bacau, impreuna cu partenerii: Ioanida Turism SRL Tg. Mures si CSA Travel SRL Bacau, implementeaza in perioada 16 septembrie 2022 – 31 decembrie 2023, proiectul e-WORKER, cod 142923, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta imbunatatirea nivelului de cunostinte, competente, aptitudini in cadrul firmelor din regiunile mai putin dezvoltate care-si desfasoara activitatea intr-unul din sectoarele economice cu potential competitiv identificate conform SNC/SNCDI, prin furnizarea de servicii de formare profesionala in domeniul competentelor digitale (IT) pentru 310 angajati, precum si prin acordarea de sprijin acestor firme pentru introducerea unor programe de invatare la locul de munca.

Angajatii firmelor se pot inscrie la urmatoarele cursuri gratuite:

• Designer pagini web (calificare/specializare nivel 4)
• Operator introducere, validare si prelucrare date (calificare/specializare nivel 3)
• Administrator de retea de calculatoare (calificare/specializare nivel 2)
• Competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere (nivel 1)
• Certificarea competentelor profesionale obtinute pe alte cai (evaluarea si certificarea competentelor conform procedurii ANC)
• Cursuri specializare IT (teme stabilite impreuna cu firmele)
• ECDL complet (pentru toti participantii)
• ECDL avansat (pentru specialistii IT)

Dupa absolvire, cursantii primesc diploma de calificare/specializare recunoscuta de Ministerul Muncii si Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Alte informatii pentru inscriere se pot obtine la tel. 0740.606.616 sau email: ccibc@ccibc.ro. Persoana de contact, Ivona-Isabela DIRLEA, Responsabil grup tinta.

        Impreuna in lumea afacerilor