Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Informatii Utile Turism » Noutati Turism

Informatii Utile - Turism



Lecții (încă) neînvățate de operatorii horeca, privind securitatea la incendiu Improvizații la instalația electrică, deficienţe privind existenţa şi funcţionalitatea mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor, lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu. Sunt doar câteva dintre neregulile descoperite de specialiștii în domeniul apărării împotriva incendiilor, în urma controalelor desfășurate weekend-ul trecut,…

TIC / S.F. / 09.03.2016 / 8:45 am


In ce scop utilizeaza companiile din Romania social media? In 2015, 91% dintre respondenti declara ca utilizarea retelelor sociale le ofera un avantaj competitiv fata de companiile care nu folosesc retele sociale. In topul ariilor de utilizare raman marketing-ul, vanzarea si recrutarea. Cresteri semnificative ofera networkingul (48% dintre respondenti, +13% fata…

TIC / S.F. / 26.02.2016 / 3:27 pm


Cum folosesc organizatiile din Romania retelele social media? Cel mai mare procent de respondenţi (23%) folosește rețelele de socializare pentru activități de promovare, pe care le utilizeazǎ de 2-3 ani. 20% dintre respondenţi declarǎ cǎ au ȋnceput utilizarea reţelelor sociale recent, ȋn ultimii 2 ani. Peste jumătate dintre…

TIC / S.F. / 26.02.2016 / 3:21 pm


74% dintre companii utilizeaza retelele de socializare pentru promovare, vanzare sau recrutare Studiul EY Romania, “Social media si mediul de afaceri romanesc 2015″, arata ca 74% dintre companiile din Romania utilizeaza retelele sociale pentru promovare, vanzare sau recrutare. In 2015, 74% dintre respondenti au declarat ca utilizeaza retelele de socializare pentru promovarea…

TIC / S.F. / 26.02.2016 / 1:32 pm


Producatorii de vin ar trebui sa-si indrepte mai mult atentia catre tineri Producatorii de vin si specialistii in marketingul vinurilor isi indreaptă atentia de regula catre consumatorii care cumpara vinuri scumpe si mult prea putine vinuri sunt promovate in randul bautorilor tineri de vin, care cumpara vinuri la pret rezonabil, dar mult…

TIC / S.F. / 26.02.2016 / 12:58 pm


Analiza: Cine castiga si cine pierde din interzicerea fumatului? Un sfert dintre adultii din Romania se declara fumatori, iar patru din zece au incercat sa renunte la acest obicei în ultimul an. Intrarea în vigoare a legii care interzice fumatul in spatiile publice, de luna viitoare, va face ca…

TIC / S.F. / 26.02.2016 / 12:53 pm


Mai puțin de 10 milioane de turiști în unitățile de cazare, în 2015. Majoritatea români Mai puțin de 10 milioane de turiști s-au cazat anul trecut în structurile de primire turistică din țară, majoritatea fiind români, potrivit datelor publicate de Institutul Național de Statistică. Potrivit INS, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică în anul 2015…

TIC / S.F. / 05.02.2016 / 9:20 am


Restaurantul, locul în care fiecare detaliu contează Un restaurant este o investiție complexă în care fiecare detaliu contează. Se spune că atunci când mergi la un restaurant, mai întâi“mănânci cu ochii” și abia apoi cu gura. O mare parte din impactul pe care îl are un preparat asupra celui…

TIC / S.F. / 26.01.2016 / 8:33 am


Sancțiuni pentru restaurantele care nu respectă siguranța alimentelor Restaurante, baruri și cluburi din întreaga țară au fost luate la control de autorități în ultima perioadă, pentru a vedea dacă respectă normele privind siguranța alimentelor. Controalele au scos la iveală o serie de nereguli și s-au lăsat cu amenzi,…

TIC / S.F. / 15.01.2016 / 1:36 pm


Meniul, instrumentul de marketing nr. 1 al restaurantului tău Meniul este cel mai important instrument de marketing și vânzări al unui restaurant, fiind primul lucru de care întreabă un client atunci cand merge la un restaurant și cel care îl va determina să decidă ce anume să comande și,…

TIC / S.F. / 08.01.2016 / 11:14 am


În tendinţe în 2016: amenajările cu marmură Marmura este cel mai luxos tip de piatră naturală, dar şi unul din cele mai rezistente materiale pentru amenajări, calităţi care o recomandă pentru amenajările spaţiilor horeca. Durabilitatea este tradusă prin investiţie eficientă, dat fiind faptul că o pardoseală din…

TIC / S.F. / 08.01.2016 / 11:02 am


        Impreuna in lumea afacerilor