SERVICII PENTRU FIRME
Initiere si dezvoltare afaceri
Reglementarea pietei
Informatii Utile – Turism
Restaurantul, locul în care fiecare detaliu contează Un restaurant este o investiție complexă în care fiecare detaliu contează. Se spune că atunci când mergi la un restaurant, mai întâi“mănânci cu ochii” și abia apoi cu gura. O mare parte din impactul pe care îl are un preparat asupra celui…
TIC / S.F. / 26.01.2016 / 8:33 am
Sancțiuni pentru restaurantele care nu respectă siguranța alimentelor Restaurante, baruri și cluburi din întreaga țară au fost luate la control de autorități în ultima perioadă, pentru a vedea dacă respectă normele privind siguranța alimentelor. Controalele au scos la iveală o serie de nereguli și s-au lăsat cu amenzi,…
TIC / S.F. / 15.01.2016 / 1:36 pm
Meniul, instrumentul de marketing nr. 1 al restaurantului tău Meniul este cel mai important instrument de marketing și vânzări al unui restaurant, fiind primul lucru de care întreabă un client atunci cand merge la un restaurant și cel care îl va determina să decidă ce anume să comande și,…
TIC / S.F. / 08.01.2016 / 11:14 am
În tendinţe în 2016: amenajările cu marmură Marmura este cel mai luxos tip de piatră naturală, dar şi unul din cele mai rezistente materiale pentru amenajări, calităţi care o recomandă pentru amenajările spaţiilor horeca. Durabilitatea este tradusă prin investiţie eficientă, dat fiind faptul că o pardoseală din…
TIC / S.F. / 08.01.2016 / 11:02 am
Aproape jumătate dintre români își caută vacanțele de pe mobil sau tabletă Peste 47% dintre românii care au căutat vacanțe sau bilete de avion online de la începutul acestui an au folosit un dispozitiv mobil. Procentul este aproape dublu față de anul trecut, conform datelor analizate de Vola.ro, cel mai mare portal…
BPRP / R.P. / 05.10.2015 / 9:18 am
Sosirile și înnoptările turiștilor, pe un trend ascendent Atât sosirile cât și înnoptările în structurile de primire turistică cu funcțiuni de cazare din țară au înregistrat creșteri în primele 8 luni ale acestui an, potrivit Institutului Național de Statistică. Sosirile au însumat 6,729 milioane, în creștere cu 17,2%…
BPRP / R.P. / 05.10.2015 / 9:03 am
Soluții pentru a atrage turiștii în restaurantul tău Turismul culinar câștigă popularitate. Fundamentul turismului culinar este constituit de ideea că mâncarea este o atracție turistică, la fel ca un muzeu de exemplu, iar în prezent, un număr din ce în ce mai mare de turiști caută experiențe culinare unice și…
TIC / S.F. / 23.07.2015 / 3:44 pm
6 greșeli de evitat în restaurante Rata de eșec în industria restaurantelor este substanțială. Multe restaurante eșuează în primii ani de la deschidere, iar la baza eșecului stau diverse motive. De cele mai multe ori însă, eșecul e cauzat de necunoașterea unor aspecte esențiale în operarea…
TIC / S.F. / 23.07.2015 / 3:31 pm
Reglementari in activitatea de turism Ordonanţa de urgenţă nr. 84/2014 pentru completarea OG nr. 58/1998 privind organizarea şi desfăşurarea activităţii de turism în România a fost publicata in M.Of. nr. 923 din 18.12.2014. In cadrul normativ valabil pana la aceasta data nu sunt stabilite tipurile…
TIC / S.F. / 12.01.2015 / 9:18 am
Impreuna in lumea afacerilor